Повик за доделување грантови на граѓански организации за промовирање на медиумската писменост (Повикот е затворен)

Повик за доделување грантови на граѓански организации за промовирање на медиумската писменост (Повикот е затворен)

МИМ објавува повик за доделување грантови на граѓански организации (ГО) со цел да ја промовираат медиумската писменост. Грантовите треба да...