СКАНДАЛОЗНО! ПОГЛЕДНЕТЕ ТУКА: КАКО ДА ПРЕПОЗНАЕШ МЕДИУМСКИ НЕПИСМЕН

СКАНДАЛОЗНО! ПОГЛЕДНЕТЕ ТУКА: КАКО ДА ПРЕПОЗНАЕШ МЕДИУМСКИ НЕПИСМЕН

Лажните вести не се најголемиот непријател на новинарството. Најголемиот непријател е мрзливото новинарство – препишувачко, без независна проверка на фактите,...