И новинарите грешат: Лирим Дулови

Новинарот и сопственик на дневниот весник Коха, Лирим Дулови, во најновото сведоштво за Неделата против лажните вести зборува за грешката која неговата редакција ја направила, во трката да се биде прв и да се има ексклузивна информација, обвиниле погрешен човек за криминал. „Од тој ден, во Коха веќе никогаш не објавивме непотврдена информација или кога го немаме изворот на информацијата,“ вели Дулови.

Албанска верзија