Прашај

ПУБЛИКАТА ПРАШУВА

ЗОШТО НА УЧИЛИШТЕ НЕ УЧИМЕ ЗА ДИГИТАЛНА ПИСМЕНОСТ? КОЈ ИМ ЈА ДАВА РАБОТАТА НА НОВИНАРИТЕ? ДАЛИ Е БЕЗБЕДНО ДА ГИ ДАДАМ СВОИТЕ ПОДАТОЦИ НА ФИРМИ КОИ ПРОДАВААТ НА ИНТЕРНЕТ? ОВА СЕ ДЕЛ ОД ПРАШАЊАТА ШТО ГИ ДОБИВМЕ ЗА ВРЕМЕ НА НЕДЕЛАТА ПРОТИВ ЛАЖНИТЕ ВЕСТИ. ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ОДГОВОРИТЕ НА ОВИЕ И МНОГУ ДРУГИ ПРАШАЊА КОИ ЈА ЗАСЕГАА НАШАТА ПУБЛИКА.