Работилници

Работилница против лажните вести со Сојузот на здруженијата на пензионерите на Македонија

Работилница против лажните вести со Сојузот на здруженијата на пензионерите на Македонија

Втората работилница во рамките на Неделата против лажните вести ја организиравме со членовите на Сојузот на здруженијата на пензионерите на Македонија. Заедно...