Грантисти

Здраво млади

Здраво млади

Носител на проектот:  Доверба – Куманово Медиумски партнер: Радио Бум Наслов на проектот: ЗДРАВО МЛАДИ Менталното здравје е проблем кој...

Ромите и медиумите

Ромите и медиумите

Носител на проектот: Здружение за заштита и едукација на деца и млади Роми – Прогрес Медиумски партнер: ТВ Шутел Наслов...

Повик за доделување грантови (ЗАТВОРЕН)

МИМ објавува повик за доделување грантови на граѓански организации (ГО) со цел да ја промовираат медиумската писменост. Грантовите треба да ги поддржат ГО во нивните напори да ги оспособат граѓаните критички да ги користат и одговорно да реагираат во однос на медиумските содржини што се поврзани со нивната област на делување.

Повеќе