Зип: Заштита на интересите на потрошувачите

Магазинот е посветен на заштита на интересите на потрошувачите и обработува актуелни теми и проблеми од потрошувачката сфера, нудејќи корисни совети за потрошувачите. Првиот број се фокусира на дигиталниот пазар, присуството на хемикалии во играчките, употребата на средства за слабеење, совети за заштита на правата на потрошувачите и новости од ЕУ.

Преземи (МКД)