И новинарите грешат: Билјана Секуловска

Билјана Секуловска, уредничка во „Нова ТВ“ вели дека не интервјуира личности кои во приватниот живот ѝ се блиски пријатели. Лекцијата ја научила во 2004 година кога биле киднапирани македонски државјани во Ирак. Во интервјуто со државниот секретар во МНР, инаку нејзин близок пријател, била како што вели „премногу груба“, обидувајќи се да ја докаже својата професионалност, без разлика кој и да е од другата страна на микрофонот.

Албанска верзија