И новинарите грешат: Билјана Секуловска

Дали новинарите се инструментализирани, особено кога ќе бидат повикани на брифинзи со извори кои најчесто сакаат да останат анонимни? Билјана Секуловска од Нова ТВ ја има оваа дилема и по 15 години, иако како што вели „Никогаш повеќе!“

Албанска верзија