И новинарите грешат: Огнен Јаневски

Емисиите во живо секогаш носат ризик да се емитува нешто неочекувано. Без разлика колку и да е искусен водителот, постои можност ненамерно да се прекрши новинарската етика. Огнен Јаневски од 24 Вести за таков ќе го памети 27 април 2017 г., кога во неочекувано продолжената емисија за упадот во Собранието, во етер му отишле неколку моменти со кои се руши приватноста.

Албанска верзија