И новинарите грешат: Един Растодер

Уредникот во ТВ 21, Един Растодер раскажува за професионален пропуст кога објавил вест што не била темелно проверена и институционално потврдена. Следувал демант, но и научена лекција од грешката.

Албанска верзија