Парада на гордоста

Одиш на Парадата на гордоста за да ги поддржиш правата на обесправените малцинства. После постираш фотографии на Фејсбук каде што носиш транспарент – „Права за различните“. На твојот пост, веднаш како рој оси реагираат повеќе именувани и анонимни ликови со навреди од типот: „Смрт за педерите“, „Гејови Гадови“ и сл. И сега чаре?