Мојот дигитален дневник: Амар Адеми

Амар Адеми е средношколец од Тетово кој се занимава со графички дизајн, музика и криптографија. Тој ни раскажа какво е неговото онлајн секојдневие, што прави прво наутро кога ќе се разбуди, кои социјални мрежи ги користи и за што, какви содржини креира, но и ни порача да не веруваме во се што се објавува на социјалните мрежи.

Албанска верзија