Мојот онлајн живот: Невена Кимова

Што се добива кога во истиот сад ќе се стават Фејсбук, Инстаграм и Јутјуб? За да го дознаете одговор на ова прашање треба да ја погледнете виртуелната кујна на нашата Невена Кимова. Таа готвејќи ни го раскажа своето онлајн секојдневие. Невена вели дека апликациите може да бидат трошење време, но можат и да бидат многу полезни се зависи како ние ќе ги користиме.

Албанска верзија