Мојот онлајн живот: Ана Ќупева

Ана Ќупева е ученичка во гимназијата „Ѓорѓи Димитров“. Таа е младински активист и волонтер. Ана ни раскажа кои социјални мрежи ги користи и за која намена. Во последно време социјалните мрежи најмногу ги користи за да се информира за пандемијата, но и за некои волонтерски активности. Таа ни призна дека поголемиот дел од нејзиното слободно време го поминува на телефон иако тоа го смета за негативна страна на Интернетот.

Албанска верзија