Мојот онлајн живот: Ана Илиева

Ана Илиева е млада волонтерка и ученичка во гимназијата „Орце Николов“. Таа вели дека понекогаш се случува да помине по цел ден на социјалните мрежи, меѓутоа смета дека тоа не секогаш е изгубено време затоа што секоја информација која ќе ја прочитаме е ново знаење. Социјалните мрежи најмногу ги користи за комуникација со пријателите, но и за гледање филмови и слушање музика.

Албанска верзија