Мојот онлајн живот: Ѓорѓи Георгиев

Ѓорѓи Георгиев е студен на политички науки на Правниот факултет „Јустинијан Први“. Тој е водител и продуцент на поткастот „Јустинијан збори“. Освен правењето поткасти, Ѓорѓи го интересираат американска политика и бејзбол. Тој ни го раскажа своето онлајн секојдневие, но и како стигнува до информации за темите кои го интересираат.

Албанска верзија