И новинарите грешат: Ферикан Илијази

Новинарката Ферикан Илијази во истражувањето на приказната за убиство во Дебар објаснува дека во голем дел од известувањата имала претпоставки и непотврдени информации од институциите пред се за мотивот за убиството што по носењето на пресудата предизвикало голем револт и кај неа и кај надлежните.

Албанска верзија