И новинарите грешат: Гоце Трпковски

Новинарот Гоце Трпковски искуство како уредник во скопска редакција раскажува како довербата во младата колешка и недоволната комуникација како уредник со неа по враќањето на терен резултирало со објавена дезинформација, можна тужба и голем стрес.

Албанска верзија