И новинарите грешат: Мира Костиќ

Мира Костиќ е пензионирана новинарка со 40 годишна кариера зад себе. Но, и денес се сеќава на ситуација од бурните 90-ти години кога имала дилема дали да објави информација која би значела нарушување на имиџот на државата.

Албанска верзија