И новинарите грешат: Роберт Атанасовски

Фоторепортерот Роберт Атанасовски објаснува зошто е битна проверката на опремата пред да се тргне на терен. „Без целосна опрема, нема целосна приказна“, вели тој.

Албанска верзија