И новинарите грешат: Сузана Мицева

Новинарката Сузана Мицева раскажува за еден настан кој се случил во 2016 година додека известувала за мигрантската криза. Прилогот кој го објавила со расплаканата жена наишол на критики дека шири хистерија и нетрпеливост кон бегалците. Таа вели дека тој настан се уште ја „копка“ и дека од денешна перспектива поинаку би направила.

Албанска верзија