Дигитална детоксикација: Ирем Адемовиќ

Ирем Адемовиќ е студентка на Факултетот за ветеринарна медицина и учесник на нашата „Дигитална детоксикација“. Таа вели дека од денот поминат без социјални мрежи, телефон, компјутер, телевизија научила дека слободното време може да се искористи многу подобро и не предизвикува сите да пробаме еднодневна дигитална детоксикација. „Ако можам јас, можете и вие“, вели Ирем.

Албанска верзија

Прочитај што научи Ирем од нејзиниот детоксикациски ден