Дали постои вистински начин да се заштитиме доколку нашите податоци завршат во погрешни раце?

Публиката ја интересираше кака може да се заштитиме доколку нашите лични податоци се злоупотребени. На ова прашање ни одговори Емилија Гиноска од Агенцијата за заштита на личните податоци.