Како најдобро да ги заштитам личните податоци на Интернет?

Секогаш прочитајте ги поставките за приватност на вашите апликации и доколку бараат непотребни согласности никогаш не ги давајте, вели Емилија Гиноска од Агенцијата за заштита на личните податоци. Погледнете кои други совети ни ги даде таа.