Како работат новинарите во време на пандемијата со КОВИД-19?

„Новинарството и онака е стресена професија и пред Ковид-19 кризата. Во принцип е тешка и стресена професија. Ковидот тоа само го зголеми“, вели Дарко Дуридански од Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници  откривајќи ни како новинарите работат во пандемија.