Какви предмети се слушаат на факултетот за новинарство?

Публиката ја интересираше кои предмети на факултет ги учат идните новинари. На ова прашање ни одговори проф. Јасна Бачовска од Правниот факултет „Јустинијан Први“ при Универзитетот „Кирил и Методиј“.