Дигитална интоксикација: Исповед за зависник од социјални мрежи

Што се случува кога ќе се „предозираме“ со социјалните мрежи и ќе станеме зависни од лајкови? Дали колку лајкови имаш навистина и толку вредиш?  До каде би оделе за повеќе следбеници и лајкови на Фејсбук? Ви пренесуваме една предупредувачка приказна, но и совети како да се справиме со оваа зависност.

Албанска верзија