Дигитална интоксикација: Исповед за зависник од видеоигрици

Што се случува кога ќе се ‘заглавиме’ во виртуелниот свет на видоигрите? До каде би оделе за да победите? Дали виртуелниот свет е навистина поинтересен од реалната дружба со пријателите? Кои се последиците од игриците? Ви пренесуваме една предупредувачка приказна на зависник од видеоигри, но и совети како да ја препознаете навреме оваа зависност.

Албанска верзија