Дигитална детоксикација: Теодора Аксентиевска

Теодора Аксентиевска е студентка на Економскиот Факултет во Скопје и учесник на нашата „Дигитална детоксикација“. Таа вели дека за време на детоксикацискиот ден најмногу и недостасувал телефонот, но и сфатила дека технологијата не ни потребна онолку колку што ја користиме. Теодора ни порача наместо да гледаме слики на непознати луѓе на социјалните мрежи да направиме дигитална детоксикација и да поминеме време со луѓето кои ни значат.

Албанска верзија

Прочитај што научи Теодора од нејзиниот детоксикациски ден