Устав за вести – Прирачник за правилно разбирање на вестите

Устав за вести – Прирачник за правилно разбирање на вестите

Институтот за комуникациски студии ви го претставува серијалот видеа со Новко, суперхеројот кој се справува со дезинформациите, пропагандата, лажните вести...