Здружението Доверба го започнува проектот „За подобро ментално здравје“ со две радио емисии

Здружението Доверба го започнува проектот „За подобро ментално здравје“ со две радио емисии

Во рамки на проектот „За подобро ментално здравје“ кој го спроведува здружението „Доверба“ од Куманово, преку проектот „Писменост за вести и дигитална...