Работилница против лажните вести со Сојузот на здруженијата на пензионерите на Македонија

Работилница против лажните вести со Сојузот на здруженијата на пензионерите на Македонија

Втората работилница во рамките на Неделата против лажните вести ја организиравме со членовите на Сојузот на здруженијата на пензионерите на Македонија. Заедно...

Работилницата против лажните вести со средношколци за почеток на Неделата против лажните вести

Работилницата против лажните вести со средношколци за почеток на Неделата против лажните вести

Средношколците од скопската гимназија „Орце Николов“ беа нашите први гости на отворањето на Неделата против лажните вести. Низ практични примери,...