И новинарите грешат: Билјана Спасеска Георгиевска

И новинарите грешат: Билјана Спасеска Георгиевска

Билјана Спaсеска Георгиевска, уредничката во ТВ Клан споделува искуство кога објавила нецелосно верификувана информација за патните трошоци на поранешна пратеничка....

Томислав Георгиев: „И фотографите грешат“

Томислав Георгиев: „И фотографите грешат“

„Тенка е линијата помеѓу заштитата на приватноста и јавниот интерес,“ вели познатиот фоторепортер Томислав Георгиев во најновото сведоштво за #НеделаПротивЛажниВести. Тој се...

  • 1
  • 2